Team

Romina Dehghane

Mondhygiëniste

Romina Dehghane is de drijvende kracht achter Tandstudio Den Haag. Deze BIG-geregistreerde mondhygiëniste heeft tijdens haar loopbaan veel ervaring opgedaan met parodontale gebitsreiniging en verdiept zich graag in complexe mondproblemen. Romina heeft een groot inlevingsvermogen. Daarom kan ze angstige patiënten heel goed geruststellen. Bij Tandstudio Den Haag doet ze controles en behandelt ze onder andere tandvleesproblemen.

BIG: 89930300779

Filipa Coelho Correia

Tandarts

Mijn naam is Filipa Coelho Correia,

Ik ben in 2012 afgestudeerd als tandarts in Portugal, en ben inmiddels al 9 jaar werkzaam in Nederland. 

Ik werk als algemeen tandarts met affiniteit voor esthetische behandelingen.

Ik help u graag om een mooie en gezonde glimlach te krijgen en te behouden!

BIG: 29916640702

Umnya al Moukhaibar

Tandarts

Mijn naam is Umnya al Moukhaibar:

Ik ben een enthousiaste tandarts afgestudeerd aan de rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt in verschillende tandartspraktijken en heb ik via deze weg mijn ervaring opgedaan binnen de tandheelkunde.  De restauratieve tandheelkunde spreekt mij, naast de algemene tandheelkunde, enorm aan. Daarnaast ben ik elite invisalign provider. Dit betekend dat ik veel ervaring heb met het designen van nieuwe glimlachen met behulp van doorzichtige beugels. Ik haal veel voldoening uit het opstellen en uiteindelijk uitvoeren van de behandelplannen die ik opstel waarbij ik rekening houd met de wensen van de patiënt. 

Ook heb ik mijn diploma behaald voor het behandelen met botox, via deze weg kan ik u helpen van bijvoorbeeld het tandenknarsen af te komen, minder tandvlees zichtbaar te maken bij het glimlachen(gummysmile)  maar verberg ik voor met hetzelfde gemak de eerste tekenen van ouderdom. Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting in de praktijk!

BIG : 09929173702

Sameh Elgendy

Tandarts

Mijn naam is Sameh Elgendy,

Ik ben sinds 2016 werkzaam als tandarts in Nederland.

Mijn doel is om mijn patiënten  te helpen een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

Mijn werkwijze is patiëntgericht, waarbij ik de zorgen van de patiënt aanpak en alles uitleg wat de patiënt moet begrijpen om de beste beslissingen te nemen met betrekking tot een goed mondgezondheid.

Ik ben gefocust op digitale esthetische tandheelkunde en conservatieve restauratieve tandheelkunde.

BIG : 59921079802

Ruby Dingjan

Praktijkmanager

Ik ben Ruby Dingjan de praktijk manager van Dental Studio.

in 2010 ben ik gestart in de tandheelkunde als assistente, na jarenlang in verschillende expertises binnen het vak mijn ervaring op te doen ben ik nu een nieuwe weg ingeslagen in de functie van praktijkmanager bij Dental Studio. In deze functie streef ik ernaar om de werksfeer voor zowel werknemer als patiënt in goede harmonie te begeleiden.

High-quality mondzorg

Dental Studio Den Haag levert dan ook high-quality mondzorg. Een complete ervaring, want je kunt voor alle behandelingen bij ons terecht.