Behandelingen

Bij Dental Studio Den Haag kun je terecht voor zo’n beetje alle tandheelkundige behandelingen om je glimlach te upgraden. Van facings en tanden bleken tot een prothese of implantaat.

Periodiek consult​

De (half)jaarlijkse controle is de basis van onze mondzorg. We checken je gebit niet alleen op gaatjes, maar controleren ook de tandhalzen, je tandvlees en je mondholte. Zo signaleren we eventuele problemen voordat ze je gebit of mondgezondheid in gevaar brengen.

Gebitsreiniging​

Een schoon, stralend en glad gebit ziet er niet alleen beter uit, maar voelt ook lekkerder. De mondhygiënist reinigt je gebit grondig zodat aanslag, vlekken en dat stroeve laagje over je tanden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bovendien kan een beginnende tandvleesontsteking op deze manier voorkomen worden of genezen.

Parodontologie​

Als een tandvleesontsteking wordt genegeerd, kan de ontsteking zich uitbreiden. Soms zelfs tot op het kaakbot. Het gebit moet in dat geval tot ver onder het tandvlees worden gereinigd. Dat doet de mondhygiëniste/parodontoloog. Ook voor deze behandeling kun je gewoon terecht in onze praktijk.

Kindertandheelkunde​

Naar de tandarts met kleine kinderen? Doen! Zo raken ze vertrouwd met de tandarts en de mondhygiënist. De kans op tandartsangst wordt daarmee een stuk kleiner. Bovendien is het belangrijk om het melkgebit en het wisselende gebit goed in de gaten te houden. Zo krijgen kinderen bij ons regelmatig een fluorbehandeling om hun gebit sterker te maken.

Facings/witte vullingen​

Last van storende zilverkleurige vullingen, een verkleurde tand of een oneffen gebit? Met composiet (witte vulling) en facings kunnen we een hoop onvolkomenheden oplossen. Het leven is veel te kort om niet voluit te lachen!

Wortelkanaalbehandeling​

Nee, klinkt niet leuk. Maar als de zenuw van een tand of kies ontstoken is, kan het vaak niet anders. Bij deze behandeling wordt het wortelkanaal, waar de ontstoken zenuw doorheen loopt, opengemaakt, grondig gereinigd en weer netjes afgesloten. Onder verdoving uiteraard, je voelt er niets van.

Reconstructie​

Stukje van je tand afgebroken? Of delen van je gebit beschadigd door een ongeval of slijtage? We kunnen dit reconstrueren, bijvoorbeeld met behulp van facings, composiet of een implantaat. Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw gebit weer in optimale staat te krijgen.

Kronen, bruggen en implantaten​

Als er een kies of tand mist, kunnen we dat oplossen met een kroon, brug of implantaat. Elke behandeling heeft zo zijn voordelen. Samen met jou overleggen we welke optie het beste bij jou past.

Kunstgebit​

Het nieuwe kunstgebit is niet meer te vergelijken met de plastic tanden waar je opa mee rondliep. Toch blijft het een stap om over te gaan van je eigen gebit naar een prothese. We leggen je graag uit hoe de procedure verloopt en wat je kunt verwachten.

Tanden bleken​

Je glimlach opfrissen? Ontsierende vlekken wegtoveren? Tanden bleken is populair. Laat deze behandeling echter wel veilig uitvoeren door een tandarts die weet hoe het moet! Zo voorkom je beschadigde tanden, geïrriteerd tandvlees en tegenvallende resultaten.

Een Invisalign-behandeling bestaat uit het dragen van een reeks transparante, verwijderbare aligners die je tanden geleidelijk rechtzetten. Geen beugels, geen draden en geen van de beperkingen die metalen beugels met zich mee kunnen brengen.

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Den Haag? U bent van harte welkom bij ons in de praktijk. Een goede mondhygiëne is belangrijk voor uw mond- en algehele gezondheid. Kom langs voor een gebitscontrole, -reiniging of -behandeling. Wij staan voor u klaar.

Staat jouw behandeling er niet bij?
Grote kans dat we deze wel kunnen uitvoeren. ​

Bel ons op (+31) 070 - 221 - 0887