Informatie

Je bent natuurlijk van harte welkom bij Dental Studio Den Haag. Je hoeft alleen nog maar het inschrijfformulier in te vullen! Wij nemen daarna contact met je op.

Intakegesprek

Na inschrijving plannen we direct een afspraak in voor het intakegesprek. Tijdens dit uitgebreide consult horen we graag meer over jou en je gebit en brengen we eventuele problemen en/of wensen in kaart.

Periodieke controle

Direct na het intakegesprek voeren we een periodieke controle uit. En aangezien je er dan toch bent, kun je ook meteen terecht voor een gebitsreiniging bij de mondhygiënist.

Wat kost mijn behandeling?

De tarieven voor onze behandelingen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de overheid. Deze richtlijnen zijn te bekijken op de website Alles over het gebit. Uiteraard geven we je graag van te voren een inschatting van de te verwachten kosten.

Wordt mijn behandeling vergoed?​

Mondzorg bij de tandarts in Den Haag wordt slechts in een paar gevallen vergoed door de basisverzekering. Voor kinderen jonger dan 18 jaar worden wel bijna alle behandelingen vergoed, met uitzondering van orthodontie (beugels), kronen, bruggen en implantaten.

Heb je een aanvullende verzekering, dan kun je meer behandelingen vergoed krijgen. Welke dat precies zijn, verschilt per zorgverzekeraar en polis.

Huisregels

We doen er alles aan om de kwaliteit van onze mondzorg te waarborgen. En daar horen ook een aantal huisregels bij. Lees ze even door en laat het ons gerust weten als je vragen hebt!

Klachten?​

Ben je niet tevreden over je behandeling of heb je een andere klacht? Laat het ons meteen weten! We lossen deze situatie graag zo snel mogelijk en zo goed mogelijk op.

Blijft de situatie onopgelost, dan kan de KNMT (beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen) bemiddelen in het conflict. Op hun website vind je meer informatie over deze procedure.