Tandarts Den Haag Centrum

Tandartspraktijk in Den Haag Centrum

Ben jij op zoek naar een tandarts in Den Haag Centrum? Kom gerust langs bij Dental Studio Den Haag. Wij hebben geen wachttijden, waardoor wij je direct van dienst kunnen zijn. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons in de praktijk. Schrijf je direct in via onze website. Eén van onze medewerkers zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de inschrijving te bevestigen en direct een afspraak te maken bij ons in de praktijk. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Onze tandartsen zijn zeer ervaren en zullen er alles aan doen om jouw bezoek aan onze praktijk zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb je vragen? Neem dan tijdens de openingstijden van onze praktijk telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0702210887.

Dental Studio Den Haag is de ideale tandartspraktijk voor mensen die in of rondom het centrum werken en op zoek zijn naar een tandarts in Den Haag Centrum bij wie zij na werktijd terecht kunnen. Onze mooie en moderne tandartspraktijk is namelijk gevestigd in de buurt van Den Haag Centrum, aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 42c. Bovendien kun je in de avonduren bij ons terecht voor een controle of behandeling, waardoor je jouw halfjaarlijkse tandartsbezoek gemakkelijk kunt combineren met jouw werk en veel tijd kunt besparen. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk. Ons enthousiaste team kijkt ernaar uit om je te mogen ontvangen.

Tandarts Den Haag Centrum

Waarom Dental Studio Den Haag?

✅ Tandarts Den Haag Centrum

✅ Gevestigd op een ideale locatie

✅ Gemakkelijk te combineren met werk

✅ Geopend in de avond tot 21:30

✅ Geen wachttijden, je wordt direct geholpen

✅ Zeer ervaren tandartsen

✅ Tandheelkunde op het hoogste niveau

✅ Persoonlijke begeleiding

✅ Oprechte aandacht voor jou als patiënt

✅ Aangename sfeer in een veilige omgeving

Welkom bij Tandarts Den Haag Centrum

Heb je een tandarts in Den Haag Centrum nodig? Je bent van harte welkom bij Dental Studio Den Haag. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om jouw gebit mooi en gezond te houden, zodat je altijd met veel zelfvertrouwen kunt blijven eten, praten en lachen. Naast kwaliteit hechten wij veel waarde aan een goede service, waarbij jij als patiënt altijd centraal staat. Heb je specifieke wensen? Laat het ons gerust weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0702210887. Eén van onze medewerkers staat je graag te woord.

Bij Dental Studio Den Haag krijg je de oprechte aandacht die je verdient. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons in de praktijk en doen er dan ook alles aan om een aangename sfeer te creëren. Na een bezoek aan Dental Studio Den Haag zul je inzien dat een bezoek aan de tandarts helemaal niet erg hoeft te zijn en zelfs best wel leuk kan zijn. Onze behandelaars zijn erg betrokken en bieden je persoonlijke begeleiding aan, zodat jij je op jouw gemak zult voelen bij ons in de praktijk. Ons doel is bereikt op het moment dat je onze praktijk verlaat met een stralende lach en een zelfverzekerd gevoel. Op zoek naar een tandarts in Den Haag Centrum? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Tandarts Den Haag Centrum

Als je een tandarts in Den Haag Centrum nodig hebt, dan ben je bij Dental Studio Den Haag aan het juiste adres. Veel mensen hebben overdag geen tijd om naar de tandarts te gaan, omdat zij dan te druk zijn met werk. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom kun je bij ons ook in de avond terecht voor een controle of behandeling. Wij zijn op iedere doordeweekse dag tot 21:30 geopend. Schrijf je in en maak een afspraak om langs te komen. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze mooie en moderne tandartspraktijk in de buurt van Den Haag Centrum.

Dental Studio Den Haag heeft een internationaal team. Wij spreken allemaal uitstekend Engels. Bij ons is iedereen van harte welkom. Of je nu jong of oud bent, een Nederlandse of buitenlandse achtergrond hebt: iedereen heeft recht op goede mondzorg en wordt met open armen ontvangen bij ons in de praktijk. Ben je benieuwd naar de behandelingen waarvoor je bij ons terecht kunt? Neem dan een kijkje op onze behandelingenpagina. Hier hebben wij alle behandelingen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Heb je een specifieke wens? Laat het ons weten, zodat wij hier op voorhand al rekening mee kunnen houden en jouw bezoek aan onze mooie en moderne tandartspraktijk in Den Haag Centrum zo goed mogelijk kunnen laten verlopen.

Tandarts Den Haag Centrum nodig?

Mijn naam is Romina Dehghane en ik ben praktijkeigenaresse van Dental Studio Den Haag, een tandartspraktijk in de buurt van Den Haag Centrum. Als kind droomde ik ervan om een eigen tandartspraktijk te starten. Het leek mij geweldig om mensen te helpen en blij te maken met goede en persoonlijke mondzorg. Eind 2021 heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Dit was het begin van Dental Studio Den Haag, een tandartspraktijk dichtbij Den Haag Centrum, waar jij als patiënt écht centraal staat en zorg op maat krijgt.

Een goede mondgezondheid is belangrijk voor iedereen. Daarom is iedereen welkom bij Dental Studio Den Haag. Wij willen je écht graag helpen. Onze ervaren behandelaars geven je oprechte aandacht, persoonlijke begeleiding en de best mogelijke mondzorg. Dit is onze succesformule. Samen zorgen wij ervoor dat jouw gebit mooi en gezond blijft en je met een zelfverzekerd gevoel kunt blijven eten, praten en lachen. Kom gerust langs om kennis te maken met ons team. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Tandarts Den Haag Centrum

Tandarts Den Haag Centrum nodig? Wij staan voor je klaar. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via onze website. Wil je weten welke behandelingen wij aanbieden? Dan kun je een kijkje nemen op onze behandelingenpagina. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, dan houden wij hier graag rekening mee. Wij vinden het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt bij ons in de praktijk en dat je mondzorg krijgt die bij jou past. Vul het contactformulier in of bel tijdens de openingstijden van onze praktijk naar: 0702210887.

Reviews over Tandarts Den Haag Centrum

Vragen aan Tandarts Den Haag Centrum

Ben je op zoek naar een tandarts in Den Haag Centrum? Dan ben je bij Dental Studio Den Haag aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 42c, vlakbij het centrum van Den Haag. Klik hier voor de routebeschrijving of om je direct in te schrijven bij onze praktijk. Je bent van harte welkom.

Dental Studio Den Haag heeft zeer ruime openingstijden. Zo kun je in de avond tot 21:30 bij ons terecht voor een controle of behandeling. Op deze manier kun je jouw werk gemakkelijk combineren met jouw bezoek aan de tandarts in Den Haag Centrum. Schrijf je in via onze website en één van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw inschrijving te bevestigen en direct een afspraak in te plannen. Desgewenst kun je bij ons ook ’s avonds langskomen.

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden, raden wij je aan om een kijkje te nemen op onze behandelingenpagina. Heb je een vraag of specifieke wens? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om jouw bezoek aan de tandarts in Den Haag Centrum zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij Tandarts Den Haag Centrum. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via onze website. Wij kijken uit naar jouw bezoek aan onze mooie en moderne tandartspraktijk.

Dental Studio Den Haag heeft geen wachtlijst, waardoor wij je direct van dienst kunnen zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf inschrijven bij onze praktijk. Wij regelen de rest. Op korte termijn zul je gecontacteerd worden door één van onze medewerkers om de inschrijving te bevestigen en direct een afspraak in te plannen. Het team van Tandarts Den Haag Centrum doet er alles aan om jouw gebit mooi en gezond te houden.

Tandarts Den Haag Centrum

Woon jij in Den Haag Centrum en ben je op zoek naar een tandarts?
Kom langs bij Dental Studio Den Haag. Wij helpen je graag verder.