Tandarts Bezuidenhout

Tandartspraktijk in Bezuidenhout

Dental Studio Den Haag is een nieuwe, moderne tandartspraktijk gevestigd in de wijk Bezuidenhout in Den Haag. Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. Je kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Onze behandelaars hebben veel ervaring en spreken meerdere talen. Heb je doordeweeks of overdag geen tijd om naar de tandarts te gaan? Dit is helemaal geen probleem. Bij Dental Studio Den Haag kun je ook in de avonduren en op zaterdagen terecht. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf je direct in via de website. Wij helpen je graag verder.

Waarom Dental Studio Den Haag?

✅ Tandartspraktijk in Bezuidenhout

✅ Zeer flexibele openingstijden

✅ Geopend in de avonduren

✅ Geopend op zaterdagen

✅ Alle behandelingen onder één dak

✅ Internationaal team

✅ Engels sprekende behandelaars

✅ Iedereen is van harte welkom

✅ Tandarts voor jong en oud

✅ Tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit

Welkom bij dé tandarts in Bezuidenhout

Ben je op zoek naar een tandarts in Bezuidenhout? Je bent van harte welkom bij Dental Studio Den Haag, dé tandarts in Bezuidenhout voor het hele gezin. Of je nu wilt langskomen voor een volledige gebitscontrole of een specifieke behandeling: wij hebben de kennis en ervaring in huis en kunnen je helpen. Staat je behandeling er niet tussen? De kans is groot dat wij deze toch kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat je graag te woord.

Wij hebben zeer flexibele openingstijden. Niet iedereen is in staat om doordeweeks of overdag naar de tandarts te gaan. Wij begrijpen dit heel goed en houden hier rekening mee. Bij Dental Studio Den Haag kun je namelijk ook in de avonduren en op zaterdagen terecht voor een controle of behandeling. Schrijf je online in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Tandarts Bezuidenhout

Dental Studio Den Haag heeft een internationaal team. Bij ons staat inclusiviteit hoog in het vaandel. Expats zijn van harte welkom bij ons in de praktijk. Wij spreken vloeiend Engels en zullen iedereen met open armen ontvangen. Jongeren en ouderen zijn ook van harte welkom. Wij beschikken over een goed inlevingsvermogen, waardoor wij angstige patiënten heel goed gerust kunnen stellen.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. De mondzorg die wij bieden is niet voor niets van een hoog niveau. Wij doen er alles aan om je gebit mooi en gezond te houden. Een tandartsbezoek bij Dental Studio Den Haag betekent een ‘feel good experience’. Wij zorgen ervoor dat je de praktijk verlaat met een stralende lach en een gevoel van zelfverzekerdheid. Dat is toch waar het allemaal om gaat? Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk in Bezuidenhout. Ons team staat voor je klaar.

Tandarts Bezuidenhout nodig?

Mijn naam is Romina Dehghane. Als kind droomde ik ervan om mijn eigen tandartspraktijk te starten. In 2021 werd deze droom realiteit en was Dental Studio Den Haag een feit. Deze nieuwe, moderne praktijk ligt in de wijk Bezuidenhout in Den Haag. Dit is de stad waar ik ben opgegroeid en waar ik mij thuis voel. Woon jij in Bezuidenhout of directe omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe tandarts die je de aandacht geeft die je verdient? Dan ben je bij Dental Studio Den Haag aan het juiste adres. Wij willen je écht graag helpen.

Ons doel is om jou een tandheelkundige ervaring te bieden die je in geen andere praktijk in Nederland zult beleven. Dit doen wij door de kwaliteit hoog te houden en een persoonlijke service te bieden. Wij vinden het belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt. Dit begint bij een goede mondgezondheid en een mooie lach. Hier willen wij je graag bij helpen. Ons doel is behaald op het moment dat je de praktijk verlaat als een gelukkiger mens. Dit is waar wij het allemaal voor doen en waar wij keer op keer onze voldoening uit halen.

Tandarts Bezuidenhout

Tandarts Bezuidenhout nodig? Kom langs bij Dental Studio Den Haag. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden, kun je een kijkje nemen op onze behandelingenpagina. Mocht je behandeling er niet tussen staan, voel je dan vrij om ons te bellen. Waarschijnlijk kunnen wij je alsnog helpen. Zien wij je binnenkort in onze tandartspraktijk in Bezuidenhout?

Reviews over de tandarts in Bezuidenhout

Reviews tandarts in Bezuidenhout

Vragen over de tandarts in Bezuidenhout

Vragen tandarts in Bezuidenhout

Bij Dental Studio Den Haag kun je terecht voor een mondhygiëne behandeling. Romina Dehghane heeft mondzorgkunde gestudeerd in Amsterdam en mag zich nu officieel mondhygiënist noemen. Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk in Bezuidenhout. Wij controleren en reinigen je gebit, zodat je gebit er weer mooi en verzorgd uitziet.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in onze tandartspraktijk in Bezuidenhout. Of je nu jong of oud bent, een Nederlandse of buitenlandse achtergrond hebt: iedereen heeft recht op mondzorg en kan bij ons terecht voor een controle of behandeling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heb je geen tijd om overdag naar de tandarts te gaan? Dit is helemaal geen probleem. Bij ons kun je namelijk ook in de avonduren terecht. Wij zijn op afspraak geopend tot 21:30. Bel gerust naar de praktijk en dan kijken wij of er nog een plekje vrij is. Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te behandelen.

Voor de mensen die doordeweeks niet in staat zijn om langs te komen, zijn wij ook op zaterdagen geopend van 08:00 tot 17:30. Schrijf je direct in via de website en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Dental Studio Den Haag is een tandartspraktijk in Bezuidenhout. Onze praktijk is gevestigd aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 44. Klik hier voor de routebeschrijving. Tandarts Bezuidenhout nodig? Je bent van harte welkom bij ons in de praktijk. Ons team staat zowel doordeweeks als in het weekend voor je klaar om je te behandelen.

Tandarts Bezuidenhout

Woon jij in Bezuidenhout en ben je op zoek naar een nieuwe tandarts? Kom langs bij Dental Studio Den Haag. Wij helpen je graag verder.