Mondhygiënist Den Haag

Mondhygiënist
Den Haag

Ben je op zoek naar een mondhygiënist in Den Haag? Je bent van harte welkom bij Dental Studio Den Haag. Wij zijn een nieuwe, moderne tandartspraktijk in de buurt van het centrum van Den Haag. Je kunt onder andere bij ons terecht voor een mondhygiëne behandeling.

Romina Dehghane is mondhygiënist en eigenaresse van Dental Studio Den Haag. Romina staat voor je klaar en zorgt ervoor dat jouw gebit gezond blijft. Wil je jouw gebit laten controleren en indien nodig laten reinigen? Je kunt je online inschrijven bij onze praktijk. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze tandartspraktijk in Den Haag.

Bij Dental Studio Den Haag willen wij je een ‘feel good’ ervaring laten beleven. Als je een mooi en verzorgd gebit hebt, dan voel je je goed. Jouw gebit is namelijk het eerste wat anderen zal opvallen. Je kunt erop vertrouwen dat wij je zullen voorzien van goede tandheelkundige zorg die bij je past, zodat je onze praktijk met een zelfverzekerd gevoel zult verlaten.

Mondhygiënist Den Haag

Mondhygiënist voor iedereen

Een goede mondhygiëne is belangrijk voor iedereen. Het zorgt ervoor dat jouw gebit er mooi en verzorgd blijft uitzien, jouw tandvlees gezond blijft en je geen last krijgt van gebitsproblemen.

Wij raden je aan om op z’n minst twee keer in het jaar naar de tandarts te gaan om jouw gebit te laten controleren. Mocht je onverhoopt gebitsproblemen hebben, dan kunnen wij dit op tijd constateren en een behandelplan opstellen om deze problemen gericht op te lossen.

Heb je last van gebitsproblemen of wil je langskomen voor een controle? Romina Dehghane is een ervaren mondhygiënist en staat voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook kun je je direct inschrijven via de website.

Veelgestelde vragen

Wanneer jouw gebit en tandvlees in goede conditie zijn en je hier geen problemen aan ondervindt, is er sprake van een goede mondhygiëne. Mogelijke problemen zijn losrakende tanden en ontstoken tandvlees. Je kunt terecht bij Dental Studio Den Haag voor een volledige gebitscontrole. Ook kunnen wij jouw gebit reinigen als dit nodig is. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebit er goed blijft uitzien en je met een zelfverzekerd gevoel kunt lachen.

Het is belangrijk om er een goede mondhygiëne op na te houden. Als je dit verwaarloost, dan kunnen de gevolgen erg vervelend zijn. Denk hierbij aan gaatjes in de tanden of kiezen en ontstoken tandvlees. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om op z’n minst twee keer in het jaar naar de tandarts te gaan. Je bent van harte welkom bij Dental Studio Den Haag. Je kunt je online inschrijven bij onze praktijk.

Je kunt zelf het benodigde doen om er een goede mondhygiëne op na te houden. Zo is het aan te raden om twee keer per dag tanden te poetsen. Doe dit ongeveer twee minuten lang om alle tandplak te verwijderen. Verder kun je flossen of stokeren om de ruimten tussen de tanden en kiezen goed schoon te houden. Bij kleine ruimten is een flosdraad waarschijnlijk het meest geschikt, terwijl je bij grote ruimten wellicht beter een tandenstoker kunt gebruiken. Bovendien kun je jouw mond twee keer per dag spoelen met antibacterieel mondwater, om de bacteriën te doden die tandplak en een slechte adem veroorzaken. Tot slot doe je er goed aan om in ieder geval twee keer in het jaar naar de tandarts te gaan om jouw gebit te laten controleren. Bij Dental Studio Den Haag staan wij voor je klaar. Je kunt je online inschrijven bij onze praktijk.

Een mondhygiënist richt zich zowel op preventie van gebitsproblemen als op mondverzorging, om zo gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te verhelpen. Voorkomen is beter dan genezen, dus wij zetten gericht in op preventie. Je kunt bij ons terecht voor een volledige gebitscontrole. Daarnaast kunnen wij je voorzien van advies over hoe je er een goede mondhygiëne op kunt nahouden. Heb je onverhoopt last van gebitsproblemen? Ook dan kun je terecht bij een mondhygiënist, om dit gericht te laten behandelen. Ben je op zoek naar een mondhygiënist in Den Haag? Wij heten je van harte welkom in onze praktijk. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Hieronder hebben wij drie symptomen van een slechte mondhygiëne voor je op een rijtje gezet:

• Je hebt tijdens het poetsen van jouw tanden last van bloedend tandvlees.

• Je hebt last van terugtrekkend tandvlees.

• Jouw tanden of kiezen zijn in de loop der tijd losser gaan staan of van plaats veranderd.

Herken je één van bovenstaande symptomen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen bij onze mondhygiënist in Den Haag. Wij helpen je graag verder.

Mondhygiënist in Den Haag?

Je kunt bij ons terecht voor een mondhygiëne behandeling. Ons team staat voor je klaar. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen.