Huisregels​

We doen er alles aan om de kwaliteit van onze mondzorg te waarborgen. En daar horen ook een aantal huisregels bij. Lees ze even door en laat het ons gerust weten als je vragen hebt!


We werken op afspraak​

Bij Dental Studio Den Haag nemen we graag alle tijd voor je. Daarom werken we op afspraak.

Ben je verhinderd?

Geen probleem. Geef dat alleen wel op tijd door. Daarmee bedoelen we minimaal 48 uur van te voren. Dan kunnen we namelijk een andere patiënt inplannen.
Zeg je korter van te voren af, of mis je de afspraak zonder afzegging? Dan moeten we de gereserveerde tijd in rekening brengen en dat zou zonde zijn.

Ben je te laat?

Liever niet natuurlijk. Maar als alles in de soep loopt en je gaat het misschien net niet redden: bel even. Dan weten we dat je onderweg bent en proberen we hier rekening mee te houden. Het kan wel zijn dat we de behandeling dan niet helemaal kunnen afmaken en dat je dus nog een keertje terug moet komen.

Ben je vergeetachtig?

No worries. We sturen je een bevestiging én (vlak voor de afspraak) een herinnering per email en per sms.

We zijn discreet

Jouw privacy is belangrijk voor ons. We hebben geheimhoudingsplicht en hebben een beroepsgeheim. Al jouw gegevens blijven dus binnen onze praktijk. We delen ze niet met anderen (zoals een andere tandarts of je huisarts) tenzij jij daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

We werken graag veilig

Safety first. Better safe than sorry. Wat we eigenlijk willen zeggen: in onze tandartsenpraktijk in Den Haag hangen beveiligingscamera’s. Waarschijnlijk helemaal niet nodig, maar just in case.

Daarnaast vragen we je om goed op je persoonlijke spullen te letten. Laat dus geen tassen en/of jassen of andere items onbeheerd achter in de wachtkamer. We zijn namelijk niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van jouw bezittingen.